Dilek YURDAKUL - Öğrenci İşleri ve Açık Lise Müdür Yardımcısı

1972 yılında Adapazarı’nda doğdum. İlk orta ve lise eğitimimi çeşitli okullarda tamamladıktan sonra , Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümü’ne  yerleştim. Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra 1995 yılında Kırıkkale Ticaret Meslek Lisesi’ne atandım. 2001 yılında Kırıkkale Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne tayin oldum . 2005 yılında yapılan Kariyer Basamaklarında Yükselmeye  İlişkin Değerlendirme Sınavına girip Uzman Öğretmenlik hakkını kazandım. Yine aynı okulda 2008 yılından itibaren müdür yardımcısı olarak çalıştım. 2012 yılında da sınava dayalı yönetici atamalarından Keskin Anadolu Öğretmen Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak atandım.

Merkezi ve mahalli hizmet içi kurslara katıldım. Dünya Bankası  , AB projelerinde proje danışmanlığı yaptım. Yapılan mahalli proje yarışmalarında , sosyal kültürel etkinliklerde görev aldım.  Görev yaptığım kurum amirleri tarafından dört kez teşekkür bir kez de aylıkla ödüllendirme belgesi aldım.

Evli ve iki çocuk annesiyim.