YEŞİL VADİ UYGULAMA OTELİ HAKKINDA

10.06.2020 3471

Yeşil Vadi Uygulama Oteli Kırıkkale merkeze yaklaşık 3 km. uzaklıkta Bahşılı ilçesinin girişinde Kızılırmak kenarında bulunmaktadır.

Şehir gürültüsünden uzak konumu, geniş bahçesi, ağaçları, yeşili ve temiz havası ile misafirlerimize huzurlu bir konaklama ortamı sunmaktadır.

Uygulama otelimiz 30 odalı 75 yatak kapasiteli olup, konferans salonu, restoranı, terası, çay bahçesi ile hem ilimiz halkına hem dışardan gelecek misafirlerimize temiz, hijyenik, güler yüzlü ve kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Uygulama Otelimizde kamu kurumları veya özel sektörden gelecek taleplere göre konferans, çalıştay veya toplu yemek gibi organizasyonlar düzenlenebileceği gibi, nişan, kına gibi bireysel organizosyonlar için de hizmet verilmektedir.

Okulumuz öğrencileri gerek okul dönemindeki eğitimleri sırasında gerek yaz dönemi staj çalışması sırasında uygulama otelimizde çalışarak mesleki becerilerini geliştirmektedir.