MEZUN OLDUKTAN SONRA NASIL İŞ BULABİLİRİM?

15.06.2020 437

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin özellikle yaz aylarında turizm bölgelerinde iş bulma sorunu yoktur. Yaz dönemlerinde turizm bölgelerindeki otellerin çok sayıda yetişmiş eleman ihtiyacı bulunduğundan mezun olan tüm öğrencilerimiz istemeleri halinde mutlaka iş bulabilmektedirler.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı mezunu olan öğrencilerimiz turizm yörelerindeki otel, tatil köyü, sosyal tesis gibi birçok işletmede ön büro, kat hizmetleri gibi departmanlarda çalışabilmektedir.

Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı mezunu olan öğrencilerimiz de turizm yörelerindeki otel, tatil köyü, sosyal tesis gibi birçok işletmede servis, mutfak gibi departmanlarda çalışabilmektedir. Bu alan mezunlarımız ayrıca bağımsız olarak çalışan restoranlarda, kafelerde de iş bulabilmektedirler.

Öğrencilik döneminde yapılan yaz stajı sırasında çalıştıkları otellerde gayretli, çalışkan, becerikli oldukları görülen öğrencilerimiz otel yetkilileri tarafından takip edilmekte ve mezuniyet sonrasında da otellerde çalışmak üzere talep edilmektedirler.